Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2 (vids)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2 (vids)

Ο Παναιτωλικός λύγισε τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις, πέρασε με 2-1 από το Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική της Superleague και πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν.

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού για τη 2η αγωνιστική της Superleague, με την ομάδα του Αγρινίου να επικρατεί με 2-1 χάρη σε γκολ του Γκεστέντε στο 90′. Έτσι, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 4η θέση με 4 βαθμούς.

Ο Στρούγγης άνοιξε το σκορ στο 44′ για τους γηπεδούχους, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βέργο να φέρνει το ματς στα ίσα και τον Γκεστέντε με γκολ στο 90′ να δίνει το σπουδαίο διπλό στην ομάδα του.

Ο Στρούγγης σκόραρε ξανά για τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 5′ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κόνταρε και κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να βρει όπως ήθελε την μπάλα, ενώ στο 12′ το σουτ του Μουνίθ έξω από την περιοχή έφυγε εκτός εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Καρέλη στο 18′, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Πίριτς αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Πίριτς έδιωξε το σουτ του Λούι στο 28′.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε να απειλεί με τον Λούι να χάνει νέα ευκαιρία στο 34′, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ατρόμητος έγινε επικίνδυνος με τον Μουνίθ στο 37′ και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα, με τον Στρούγγη (ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Χατζηισαΐα στο 16′), να κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο 44′.

ΠΟ

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε, με τον Παναιτωλικό να πιέζει για την ισοφάριση και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 71′ με το σουτ του Βέργου έξω από την περιοχή να περνάει άουτ.

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Ντίας να εκτελεί το κόρνερ και αυτή τη φορά ο Βέργος βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

D

Ο Παναιτωλικός έφερε τα πάνω-κάτω στο 90′, με τον Γκεστέντε να κάνει το 1-2 και να δίνει σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαΐας(16′ Στρούγγης), Καστεγιάνο, Σόλομον, Ντένιτς, Καρτάλης(60′ Μπεντινέλι), Μουνίθ(81′ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης(60′ Πισάνο), Κουλούρης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Αναστασίου): Ντιέγκο Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βαρόνε(78′ Ντουάρτε), Καρέλης(60′ Ζέστεντ), Λούι, Ντίαζ, Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ(78′ Τσιγγάρας), Μεντόσα(60′ Βέργος), Μάλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ