Tα έβαλε με τον διαιτητή ο Μιλόγεβιτς – «Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη στον Γκαρσία»

Tα έβαλε με τον διαιτητή ο Μιλόγεβιτς – «Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη στον Γκαρσία»

Εντονα παράπονα από την διαιτησία είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να εστιάζει στην αποβολή του Λιβάι Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο.

H AEK κατάφερε να μην κερδίσει στην Κρήτη τον ΟΦΗ, παρότι είχε προβάδισμα τριών τερμάτων μέχρι το 78΄. Οι Κρητικοί με μια αντεπίθεση διαρκείας το τελευταίο δεκάλεπτο, επέστρεψαν και απέσπασαν τον βαθμό κόντρα στην Ενωση.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι η ομάδα έπρεπε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ αναφέρθηκε και στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Λιβάι Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε όσα ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

«Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον Γκαρσία, χάλασε ένα όμορφο παιχνίδι έτσι. Ήρθαμε να παίξουμε μπάλα σε ένα όμορφο γήπεδο με κόσμο, μερικές φορές οι διαιτητές πρέπει να προστατεύουν τους παίκτες. Ο Λιβάι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα ελέγξαμε το ματς στη μεγαλύτερή του διάρκεια, όμως μετά δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Έπρεπε να το πάρουμε το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ