Κι όμως, η ΑΕΚ το έχει ξανακάνει… (vid)

Κι όμως, η ΑΕΚ το έχει ξανακάνει… (vid)

Μπορεί η ΑΕΚ να... κατάφερε να χάσει προβάδισμα τριών τερμάτων, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει.

Τι και αν προηγήθηκε με 3-0 και έδειχνε να… καθαρίζει την υπόθεση μέσα στο Ηράκλειο. Η ΑΕΚ… κατάφερε να μη φύγει με το διπλό απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος επέστρεψε από την «κόλαση» και ισοφάρισε σε 3-3 μέσα 14 λεπτά!

Η Ένωση έκανε το ακατόρθωτο και δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 3-0, δίνοντας στον ΟΦΗ έναν σημαντικό βαθμό. Ωστόσο, όσο «τρελό» και να ακούγεται, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει. Διότι πριν από 13 χρόνια είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, απέναντι στον Θρασύβουλο!

Ήταν τον Οκτώβρη του 2008, όταν οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπιζαν εκτός έδρας τον νεοφώτιστο Θρασύβουλο με προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Η ΑΕΚ είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων με δύο γκολ του Σκόκο και ένα του Μπλάνκο και έδειχνε να… καθαρίζει την υπόθεση νίκη.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την Ένωση. Οι ποδοσφαιριστές του Δώνη χάσανε πολλές ευκαιρίες και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανέβουν στο γήπεδο. Όπως και έγινε. Ο Θρασύβουλος βρήκε τρία γκολ και επέστρεψε από την… κόλαση, «ξεραίνοντας» την ΑΕΚ που έκανε το… θαύμα της και έδωσε στους γηπεδούχους έναν βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ