Βούρος – «Αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου, ήθελα να τον κάνω περήφανο» (vid)

Βούρος – «Αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου, ήθελα να τον κάνω περήφανο» (vid)

Ο Πραξιτέλης Βούρος αφιέρωσε το γκολ ισοφάρισης του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ στον πατέρα του που βρέθηκε στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ».

Ο Πραξιτέλης Βούρος λειτούργησε σαν από μηχανής Θεός για τον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κεντρικός μίλησε μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα για το τέρμα που πέτυχε, αφιερώνοντάς το στον πατέρα του που βρέθηκε στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

«Αφιέρωσα το γκολ στον πατέρα μου. Ήρθε από την Μυτιλήνη και ήθελα να τον κάνω περήφανο. Ήταν σημαντικό γκολ. Όλα τα παιδιά κάναμε σημαντική και μεγάλη προσπάθεια. Έτυχε να είμαι εγώ ο σκόρερ. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Δεν είναι τίποτα άλλο από έναν βαθμό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Εγώ ποτέ δεν έχασα την πίστη μου όπως και τα παιδιά. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ. Κερδίσαμε περισσότερο χώρο. Εκμεταλλευτήκαμε αυτή την απουσία και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Βούρος.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον ρόλο του κόσμου που έδωσε το παρών στις κερκίδες του γηπέδου: «Τελικά βλέπουμε ότι ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ήταν μεγάλη η απώλεια την περασμένη χρονιά. Νομίζω στο 0-3 χωρίς τον κόσμο δε θα παίρναμε την ισοπαλία. Όλοι μαζί κι εμείς και ο κόσμος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε τον βαθμό που πιστεύω ότι το αξίζαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ