Μπουχαλάκης – «Ήταν ένα καλό μάθημα για να μείνουμε προσηλωμένοι» (vid)

Μπουχαλάκης – «Ήταν ένα καλό μάθημα για να μείνουμε προσηλωμένοι» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του στο Mega μίλησε για τη νίκη επί της Λαμίας, το γκολ που πέτυχε, αλλά και το μάθημα που πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το χθεσινό ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-1 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Σισέ και Μπουχαλάκη και παρότι ο Καραμάνος μείωσε, οι πρωταθλητές πήραν το τρίποντο.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το τέλος του ματς μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στη νίκη επί της Λαμίας και τον τρόπο που ήρθε, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πήραν ένα πολύ σημαντικό μάθημα προκειμένου να είναι προσηλωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη στο Mega:

«Θεωρώ ότι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς στο 0-2 στο δεύτερο ημίχρονο γιατί υπήρχαν περιπτώσεις να κάνουμε το 3-0. Από εκεί και πέρα δώσαμε το δικαίωμα στη Λαμία που κατάφερε να μειώσει. To μόνο που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς. Το σημαντικό νομίζω σε αυτή την περίοδο είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα και τις νίκες, από τη στιγμή κιόλας που στην ομάδα έχουν έρθει παίκτες τελευταία. Ήταν ένα καλό μάθημα ώστε να καταλάβουμε και εμείς και τα νέα παιδιά ακόμα και αν δεν αγωνίστηκαν, ότι πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι. Είμαι χαρούμενος που νίκησε η ομάδα μου αλλά και που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου είτε με το γκολ είτε με την απόδοση μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ