Cosmote – «Ο Σκουλάς δεν μας έδωσε κανένα πλάνο με γραμμή οφσάιντ»

Cosmote – «Ο Σκουλάς δεν μας έδωσε κανένα πλάνο με γραμμή οφσάιντ»

Το συνδρομητικό κανάλι έδωσε εξήγηση για το γεγονός ότι δεν είδαμε τα γκολ του ΟΦΗ με γραμμή, τονίζοντας ότι είναι ευθύνη του Σκουλά

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία και τη φιλοξενία στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όπου ήρθε ισόπαλη με το εντυπωσιακό 3-3. Στην Ένωση ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Φωτιά, αλλά και με τις αποφάσεις του Σκουλά στο VAR.

Ο διαιτητής VAR λοιπόν στη χθεσινή αναμέτρηση, εκτός του πρώτου γκολ του ΟΦΗ, που υπάρχει ζήτημα και για φάουλ πάνω στον Βράνιες και αν είναι οφσάιντ ο Νέιρα, στο οποίο ο Σκουλάς δεν έχει δείξει τη γραμμή του οφσάιντ, το ίδιο έχει κάνει σε όλες τις φάσεις της αναμέτρησης!

Η ΑΕΚ επικοινώνησε με την Cosmoteκαι με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης και ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα. Το συνδρομητικό κανάλι απάντησε πως ουδέποτε στάλθηκε το συγκεκριμένο πλάνο από το VAR για τις ανάγκες της τηλεόρασης (όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις). Αυτό μεταφράζεται ως απόφαση του VAR, κ. Σκουλά, να μην κρίνει αναγκαίο να δοθεί η γραμμή στον τηλεοπτικό «αέρα» για να διευκρινιστεί τι κι αν έχει ελεγχθεί.

Η στάση αυτή, ωστόσο, από τον VAR προκάλεσε δύο ερωτήματα από πλευράς ΑΕΚ: Πρώτον, αν όντως το VAR έλεγξε τις επίμαχες φάσεις και, δεύτερον, αν όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον «αέρα» για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ