ΑΕΚ – «Δεν πρόκειται να περάσει έτσι το έγκλημα που συντελέστηκε»

ΑΕΚ – «Δεν πρόκειται να περάσει έτσι το έγκλημα που συντελέστηκε»

Η ΑΕΚ μέσω επίσημης θέσης της κάνει λόγο για «έγκλημα» στο Γεντί Κουλέ, ενώ σημειώνεται με νόημα πως τα γεγονότα του Ηρακλείου δεν πρόκειται να… περάσουν έτσι.

Η ΑΕΚ πήρε επίσημη θέση για τα όσα έγιναν χθες στο ματς με τον ΟΦΗ. Στην Ένωση «έβραζαν» για τις αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά, του Σκουλά που ήταν στο VAR και γενικότερα της διαιτητικής σύνθεσης του αγώνα. Οι Κιτρινόμαυροι στέκονται στην αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, στη μη αποβολή του παίκτη του ΟΦΗ για το δολοφονικό χτύπημα στον Χατζισαφί, αλλά και στο πρώτο γκολ των Κρητικών, όπου υπάρχει φάουλ πάνω στον Βράνιες.

Η ΑΕΚ μέσω της επίσημης θέσης της κάνει λόγο για «έγκλημα», ενώ σημειώνεται με νόημα πως τα γεγονότα του Ηρακλείου δεν πρόκειται να… περάσουν έτσι.

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι», σημειωνόταν σήμερα από τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ