Ο Μακέντα παραδέχεται το μεγαλύτερο λάθος του!

Ο Μακέντα παραδέχεται το μεγαλύτερο λάθος του!

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού στέκεται στην χειρότερη απόφαση στην ποδοσφαιρική καριέρα του…

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις του ότι η κατακόρυφη πτώση στην καριέρα του οφείλεται στις επιλογές του. Ο Ιταλός άρχισε ως wonder kid στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα δεν παρουσίασε την ανάλογη εξέλιξη.

Η ιστοσελίδα  «football.ua» φιλοξένησε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον επιθετικό του Παναθηναϊκού και εξιστόρησε την ιστορία του. Η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εγχειρίδιο του πως όλα πήγαν στραβά στη ζωή του Κίκο.

Κυρίως, ο συντάκτης εστιάζει στη συμβουλή που είχε δώσει ο Άλεξ Φέργκιουσον στον Μακέντα, όταν αποφάσισε να τον παραχωρήσει με δανεισμό. «Φέντια (έτσι τον αποκαλούσε ο Σερ Άλεξ), χρειάζεται να πας δανεικός, αλλά είμαι κατά της επιστροφής σου στην Ιταλία. Θα είναι ένα μέρος εφησυχασμού για σένα» ήταν η συμβουλή του τότε προπονητή της Γιουνάιτεν. Ο Μακέντα δεν τον άκουσε, επέλεξε τη Σαμπντόρια και η θητεία του στη Γένοβα ήταν η αρχή της καθόδου…

Το αφιέρωμα καταλήγει στην εγκατάσταση του Μακέντα στην Αθήνα. «Τώρα είναι 30 ετών, έχει έναν ευτυχισμένο γάμο, είναι ο πατέρας ενός αγοριού. Ανήκει στον Παναθηναϊκό, στον οποίο έχει ήδη γίνει ένας μύθος. Έχει παίξει σε περισσότερα από 90 παιχνίδια και έχει σκοράρει 35 γκολ. Ο Μακέντα εξηγεί ότι είναι ευτυχισμένος με τη μοίρα του, αλλά αισθάνεται ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά εάν είχε ακούσει τη συμβουλή του Φέργκιουσον».

«Επέμεινα να πάω στην Ιταλία. Αυτό ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου», ομολογεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην ιστοσελίδα ο Μακέντα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ