ΑΕΚ – Βλέπει ενδεκάδα με Λαμία ο Γέβτιτς

ΑΕΚ – Βλέπει ενδεκάδα με Λαμία ο Γέβτιτς

Φανέλα βασικού στον Ντάρκο Γέβτιτς αναμένεται να δώσει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Με το βλέμμα στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία (20:30) είναι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς στην Ένωση θέλουν να αφήσουν γρήγορα πίσω την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, από όπου έφυγαν και με έντονα παράπονα με τον Φωτιά.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ήδη βγάλει τα πλάνα του για απόψε και φαίνεται πως θα δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Ντάρκο Γέβτιτς, τοποθετώντας τον πίσω από το σέντερ φορ, αφήνοντας έτσι εκτός τον Πέτρο Μάνταλο.

Κάτω από την εστία, ο Στάνκοβιτς έχει σίγουρη τη θέση του, όπως και οι Τζαβέλλας και Βράνιες. Στα άκρα της άμυνας, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να κάνει διάφορες αλλαγές, καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν οι Μιτάι και Μπακάκης.

Στον άξονα, ο Λε Ταλέκ αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι, μαζί με τον Σιμάνσκι, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν ξανά οι Τσούμπερ και Άμραμπατ. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να βάλει τον Ανσαριφάρντ, δίνοντας έτσι ανάσες στον Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ