ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming: Στην πρώτη αποστολή της στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ τα πήγε περίφημα, αφού επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ, αλλά στη 2 η αγωνιστική ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Εκεί, οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να επικρατούν με 0-3 μέχρι και το 80 ο λεπτό, όμως τελικά αρκέστηκαν στον βαθμό (3-3), αφού οι Κρητικοί σημείωσαν τρία γκολ στα λεπτά που απέμεναν. Νέα πρόκληση, στις 20:30 της Τετάρτης, με αντίπαλο τη Λαμία, ενώ το σύνολο του Μιλόγεβιτς «φωνάζει» για τη διαιτησία στο παιχνίδι που προηγήθηκε. Η Λαμία έχει γνωρίσει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2) από Βόλο και Ολυμπιακό. Λογική κρίνεται τουλάχιστον η πρόσφατη απώλεια από τον πρωταθλητή, ενώ το σύνολο του Γρηγορίου μόνο άσχημα δεν τα πήγε στην αναμέτρηση.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming| Γρηγορίου: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο προπονητής της ομάδας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της στο τελευταίο ματς, σημειώνοντας:

«Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι και στο δεύτερο. Ήμασταν πιεστικοί, βγάλαμε αρκετές φάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς είχαμε και ατυχία, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στις στατικές φάσεις.

Είχαμε δύο απώλειες με Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου που μπορούν να δώσουν βοήθειες σε αυτό το κομμάτι. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπαθήσανε, δεν έχω κανένα παράπονο, αντιθέτως αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θεωρώ πως το σκορ μας αδικεί. Ο Γκέντσογλου ενδεχομένως να έχει πρόβλημα. Και ο Σκόνδρας όπως το είδαμε ίσως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε τώρα την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι θα παίζαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά. Με ανάλογη προσπάθεια και διάθεση θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming| Μιλόγεβιτς: Σας φοβούνται και θα σας προκαλούν έτσι σε κάθε γήπεδο»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ αναφορικά με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τους έδωσε συμβουλές ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέρω πως όλοι είστε στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δείξαμε πολλά πράγματα στο γήπεδο και αξίζαμε τη νίκη. Υπάρχουν και αρνητικά που πρέπει να δούμε, όπως την αντίδρασή μας στις στημένες φάσεις. Όμως δείξατε τι μπορείτε να κάνετε και πόσο καλοί παίκτες είστε. Μην τσιμπάτε σε τέτοιες προκλήσεις που θα σας κάνει ο αντίπαλος.

Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες καταστάσεις μέσα στο πρωτάθλημα! Θα πρέπει να τις περιμένουμε στα παιχνίδια. Hταν λάθος η αντίδραση του Λιβάι, αλλά δεν μπορώ να τον αδικήσω, με όσα έγιναν. Όσο δύσκολο κι αν είναι, χρειάζεται ηρεμία και να μην αντιδράμε. Πιθανότατα μπορεί να έχουμε και παρόμοιες διαιτησίες.

Να ξέρετε πως θα τα έχετε αυτά σε όλα τα γήπεδα, γιατί καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι πόσο καλοί παίκτες είστε και θα σας φοβούνται, αλλά κι εσείς πρέπει να μάθετε να μην επηρεάζεστε. Εμείς θα κοιτάμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα παίζουμε και να αποδίδουμε καλά, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα».

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ