Γρηγορίου – «Μέχρι τώρα κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά όχι βαθμό που είναι το ζητούμενο»

Γρηγορίου – «Μέχρι τώρα κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά όχι βαθμό που είναι το ζητούμενο»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ, ενώ ανέφερε πως μέχρι στιγμής η ομάδα του κερδίζει τις εντυπώσεις, όχι όμως και βαθμούς.

Η Λαμία υπέστη την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Μιχάλη Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το ματς να στηρίζει τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του κερδίζει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις στις αναμετρήσεις, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κάποιον βαθμό, που είναι και το ζητούμενο.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Άλλος ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, εκτός έδρας. Σύντομο το παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά όχι βαθμό που είναι το ζητούμενο. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είχαμε τρεις απουσίες, λόγω τραυματισμών. Εγινε και ροτέισον. Ακολουθεί και το ματς με τον Παναιτωλικό. Κρατάω την τεράστια προσπάθεια των παικτών μου.

Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να βγάλει ευκαιρίες, κυρίως μετά το 1-0. Εμείς είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία όμως με τον Ρόμανιτς και το απίστευτο τετ α τετ, για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τώρα ξεκινάει για εμάς το πρωτάθλημα. Αυτό που πήραμε, μπορεί να μην ήταν βαθμούς, αλλά πήραμε μία άκρως ανταγωνιστική εικόνα. Είναι ζήτημα χρόνου οι βαθμοί».

Για το αν είναι εύκολο να πείθει τους παίκτες για το πλάνο: «Αν δεν μπορεί να τους πείσει ένας προπονητής δεν έχει θέση στην ομάδα. Ξεκινήσαμε από πέρυσι μία δουλειά. Ηρθαν φέτος κάποια παιδιά να τη συνεχίσουμε. Από πέρυσι παίζαμε ψηλά και διεκδικούσαμε τα ματς. Φέτος είπαμε να αλλάξουμε τη στάση και τη φιλοσοφία μας.

Είπαμε να διεκδικούμε τα ματς απέναντι και σε μεγάλους αντιπάλους. Είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να κλείνουμε χώρους, αλλά και να βρούμε χώρους. Μία τέτοια φάση ήταν και με τον Ελευθεριάδη που κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Χατζισαφί. Αλλά και του Ρόμανιτς. Η ΑΕΚ βρήκε φάσεις μετά το 1-0. Ο,τι ήταν να κάνουμε με το ρίσκο το κάναμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ