Αστέρας Τρίπολης – Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό

Αστέρας Τρίπολης – Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Αστέρας Τρίπολης υπενθύμισε πως στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, πρόσβαση θα έχουν μόνοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει γνωστοποιήσει πως στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πρόσβαση θα έχουν μόνο όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας.

Αυτό θα ισχύει και για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδος την ερχόμενη Κυριακή (26/09, 16:00) όπως ενημέρωσαν με σχετική ανακοίνωση οι ιθύνοντες της ομάδας της Αρκαδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την 4η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (26/09, 16:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ