Εξετάσεις για τον Άμραμπατ και αγωνία στην ΑΕΚ

Εξετάσεις για τον Άμραμπατ και αγωνία στην ΑΕΚ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο (24/9) Παρασκευή ώστε να διαπιστώσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ όσον αφορά την κατάσταση του Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων από τη χθεσινή (22/9) αναμέτρηση με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, όπου οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με σκορ 1-0.

Ο Μαροκινός εξτρέμ, που ένιωσε ένα σφίξιμο και αντικαταστάθηκε από τον Τάνκοβιτς, ακολούθησε θεραπεία στην απογευματινή προπόνηση, ώστε να μην πιεστεί και αύριο (24/9) Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσει ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

Θυμίζουμε πως η Ένωση έχει το πρώτο της ντέρμπι για τη φετινή σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή και η συμμετοχή του Άμραμπατ πλέον λογίζεται ως αμφίβολη.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Η Παρασκευή περιλαμβάνει προπόνηση στις 18:00, όπου και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ