Αμπασκάλ – «Οι παίκτες μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους»

Αμπασκάλ – «Οι παίκτες μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους»

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μίλησε για τη νίκη του Βόλου επί του Ατρομήτου, αναφέροντας πως συγκινήθηκε με την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Βόλος πήρε μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου με σκορ 3-0 και πλέον είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague, έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Γκιγιέρμε Ασκαμπάλ, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, αναφέροντας πως τον συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών του, ενώ αποκάλυψε τι είπε ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ:

Για τις εμφανίσεις του Βόλου και τη νίκη με τον Ατρόμητο: «Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.

Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους».

Για το τι του είπε ο Αχιλλέας Μπέος και τον πανηγυρισμό του: «Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο, ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Το σήμα της καρδιάς απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ