Μπεχαράνο : «Συνηθίζεται να διακόπτεται το πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Μπεχαράνο : «Συνηθίζεται να διακόπτεται το πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Ο Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε για τη Super League και τον φανατισμό που διακρίνει οπαδούς και παράγοντες, ενώ τόνισε πως οι διακοπές στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Ο μέσος του Παναιτωλικού, Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε σε ΜΜΕ της Βολιβίας για τη Super League και τον φανατισμό που διακρίνει οπαδούς και παράγοντες, αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ όσον αφορά το μέλλον του τόνισε πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

«Θέλω να παραμείνω μακριά από τη Βολιβία. Το σχέδιο μου είναι να συνεχίσω στην Ευρώπη ή σε κάποιο σημαντικό κλαμπ της Νότιου Αμερικής. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο φαινόμενο να υπάρχουν διακοπές στο πρωτάθλημα. Οι οπαδοί των ομάδων είναι φανατικοί. Το ίδιο και οι πρόεδροι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όλοι για να λύσουμε το πρόβλημα και απλά να ελπίζουμε για το καλύτερο. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει η διακοπή και θα χάσουμε το ρυθμό που έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ