Αήττητος ο Μιλόγεβιτς κόντρα στον Λουτσέσκου

Αήττητος ο Μιλόγεβιτς κόντρα στον Λουτσέσκου

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι με αντίπαλο τον Ρουμάνο καθώς δεν έχει ηττηθεί ποτέ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Βλάνταν Μιλόγεβιτς κοντράρονται για πέμπτη φορά στην προπονητική τους καριέρα, στο αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα (20:30, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει το πάνω χέρι. Για την ακρίβεια ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Ρουμάνο.

Η πρώτη φορά που ήρθαν αντιμέτωποι οι δυο τους, ήταν τη σεζόν 2016/17, όταν ο Μιλόγεβιτς εργαζόταν στον Πανιώνιο και ο Λουτσέσκου στην Ξάνθη. Για την 4η αγωνιστική τότε, στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, οι «κυανέρυθροι» είχαν επικρατήσει με 2-0 εκτός έδρας χάρη σε γκολ των Μασούντ (5’) και Ρισβάνη (16’).

Στις 5 Φεβρουαρίου 2017, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και πάλι αλλά αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Κόρμπος (22’) και Μπεν (66’).

Οι δύο επόμενες συναντήσεις των δύο προπονητών ήταν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Στις 20 Αυγούστου 2020 η Αλ Αχλί του Μιλόγεβιτς είχε νικήσει στην έδρα της με 2-1 την Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου, με τους Αλ Σομάχ (4’) και Ασίρι (73’) να βρίσκουν δίχτυα, ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Αλ Μπολεαχί (61’).

Στις 15 Ιανουαρίου 2021 οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στην έδρα της ομάδας του Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ