Απίθανο ρεκόρ – Ο Μαρτίνς δεν «τρώει» ούτε γκολ στην Τρίπολη! (vids)

Απίθανο ρεκόρ – Ο Μαρτίνς δεν «τρώει» ούτε γκολ στην Τρίπολη! (vids)

Ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο του, έχει αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη πέντε φορές και έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία, με 13-0 γκολ!

Με το διπλό στις αποσκευές του επέστρεψε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε του Αστέρα με 2-0, χάρη στα γκολ των Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’) και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 πόντους. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο του, έχει παίξει πέντε φορές στην Τρίπολη, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με 13-0 γκολ!

Την πρώτη σεζόν του Ιβηρα προπονητή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού επικράτησε με 2-0, με τα γκολ των Φορτούνη (28’) και Χριστοδουλόπουλου (50’).

Στις 15/12/2019 οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 14η αγωνιστική της Superleague και διέλυσαν τους Αρκάδες με 5-0. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ μάλιστα τα πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μασούρας είχε  ανοίξει το σκορ στο 5’, ο Ποντένσε στο 9’ είχε κάνει  το 2-0, με τον Ελ Αραμπί στο 35’ και στο 44’ να σκοράρει δύο γκολ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 είχε πετύχει ο Μασούρας στο 73’, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να ανοίγει και να κλείνει το σκορ.

Πέρσι ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο φορές στην Τρίπολη. Μία στην κανονική διάρκεια και μία στα πλέι οφ. Στις 6/1/2021 οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για την 15η αγωνιστική της Superleague, με τους πρωταθλητές να κερδίζουν με 4-0. Ο Σεμέδο είχε ανοίξει το σκορ στο 35’ και στο 40’ ο Μαντί είχε κάνει το 2-0. Στο δεύτερο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Φορτούνη (81’) και Μπρούμα (86’).

Στις 9/5/2021 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τους Ερυθρόλευκους για την 8η αγωνιστική της Superleague, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0.

Χθες, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 2-0. Στο 7’ ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, μετά την κεφαλιά – πάσα του Μασούρα, ενώ στο 23’ ο Αγκιμπού διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνολικά ως προπονητής του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει τον Αστέρα σε 9 παιχνίδια, έχοντας 8 νίκες και 1 ισοπαλία, αφού επί των ημερών του οι Ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει 4 φορές τους Αρκάδες στο Καραϊσκάκη με συνολικά τέρματα 10-0!

Τη σεζόν 2018/2019 με 2-1 και την επόμενη με 1-0, ενώ πέρσι στην κανονική διάρκεια οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 και στα πλέι οφ με 1-0.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μαρτίνς είχε αντιμετωπίσει τον Αστέρα και ως προπονητής της Μαρίτιμο, για το Europa League. Ηταν τη σεζόν 2012-2013. Στις 2 Αυγούστου η πορτογαλική ομάδα είχε παίξει στην Τρίπολη και το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ στις 9 Αυγούστου έγινε ο επαναληπτικός, με τις δύο ομάδες να έρχονται πάλι ισόπαλες, αυτή τη φορά με 0-0. Με το εκτός έδρας γκολ η Μαρίτιμο είχε προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ