Πελατειακή σχέση: Οχτώ σερί ματς αήττητος ο ΠΑΟΚ, μία νίκη σε 15 ματς η ΑΕΚ

Πελατειακή σχέση: Οχτώ σερί ματς αήττητος ο ΠΑΟΚ, μία νίκη σε 15 ματς η ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε για ακόμα ένα παιχνίδι της ΑΕΚ, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες απέναντί της, ενώ είναι αήττητος στα οχτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Ένα σερί άνευ προηγουμένου απέναντι στην ΑΕΚ χτίζει ο ΠΑΟΚ. Ένα σερί που τον φέρνει σε κυριαρχική θέση απέναντι στην αντίπαλό του και καθιστά τη σχέση τους… πελατειακή. Με την ΑΕΚ να αδυνατεί να κερδίσει τον δικέφαλο του Βορρά και να φαίνεται πως την κυνηγά… κατάρα από εκείνο το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Κομίνη κι έπειτα.

Διότι από εκείνο το βράδυ και μετά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει σε… ησυχία την Ένωση. Στα 15 ματς που έχουν ακολουθήσει από τότε μέχρι σήμερα, η Ένωση μετράει μόλις μία νίκη. Το 2-0 στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της περιόδου 2019-2020, την 1η Ιουλίου του 2020. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ μετράει εννιά νίκες και πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Το σερί, όμως, που τρέχει ο δικέφαλος του Βορρά από εκείνη τη νίκη της ΑΕΚ και μετά δεν έχει προηγούμενο. Η σημερινή του νίκη ήταν η πέμπτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι συνολικά αήττητος στα οχτώ τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι στην «Ένωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ