Βράζουν οι Αεκτζήδες – «Είσαι πολύ λίγος, σήκω και φύγε» (pics)

Βράζουν οι Αεκτζήδες – «Είσαι πολύ λίγος, σήκω και φύγε» (pics)

Οργή των οπαδών της ΑΕΚ μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς ζητάει την απόλυση του Βλάνταν Μιλογεβιτς, τονίζοντας ότι «είναι πολύ λίγος και ανύπαρκτος».

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Τούμπας, επικρατώντας με 2-0 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ «καθάρισε» για ακόμη μια φορά την Ένωση τα τελευταία χρόνια. Οι κιτρινόμαυροι στα τελευταία 15 ματς με τον Δικέφαλο του βορρά έχουν μόλις μια νίκη και έχουν αναπτύξει μια άκρως… πελατειακή σχέση.

Ο κόσμος της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, με εκατοντάδες να είναι εκείνοι που ξεσπούν κατά πάντων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μετά από μια τραγική εμφάνιση και ακόμη μια ήττα σε ντέρμπι. Οι οπαδοί της Ένωσης «βράζουν» με την εικόνα της ομάδας που έχασε με κάτω τα χέρια από τον πιο «ψυχωμένο» ΠΑΟΚ, με τον πρώτο που παίρνει η μπάλα να είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο κόσμος της Ένωσης ζητάει το «κεφάλι» του Σέρβου προπονητή και μάλιστα άμεσα, τονίζοντας πως «είναι πολύ λίγος για την ΑΕΚ», ενώ περιμένουν να απολυθεί σύντομα, αφού η εικόνα των κιτρινόμαυρων δεν είναι αυτή που θέλουν να βλέπουν, ενώ ζητούν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πάρει την απόφαση και να «τελειώσει» τον προπονητή της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ γράφουν σχόλια του στιλ «Μιλόγεβιτς σήκω φύγε χθες», ή «Δεν κάνει ο Μιλόγεβιτς για την ΑΕΚ», ενώ μερικοί ζητούν ακόμη και την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ συγκριτικά με τον Σέρβο τεχνικό.

Εκτός όμως από τον Μιλόγεβιτς και τον τρόπο που διαχειρίζεται και τα παιχνίδια αλλά και το ρόστερ (που έχει 14 νέες μεταγραφές), οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι οργισμένοι και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Μισελέν, ο Στάνκοβιτς αλλά και οι Λιβάι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ, με τους περισσότερους «να μην θέλουν να βλέπουν» τον πρώτο, λέγοντας πως «κατάφεραμε να φέρουε στην ΑΕΚ χειρότερο δεξί μπακ από αυτόν που είχαμε». Τα σχόλια των οπαδών της Ένωσης είναι εκατοντάδες και συνεχώς αυξάνονται, με τον κόσμο να είναι απογοητευμένος με την εικόνα και την εμφάνιση της ομάδας.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ