Μιχάι – «Είπα σε Μπίσεσβαρ πως σήμερα είχα συμπαίκτη τον Μέσι» (vid)

Μιχάι – «Είπα σε Μπίσεσβαρ πως σήμερα είχα συμπαίκτη τον Μέσι» (vid)

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ και την εμφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στα αποδυτήρια του είπε πως νόμιζε ότι είχε συμπαίκτη τον Μέσι

Ο Ενέα Μιχάι έπλεξε το εγκώμιο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και τη σπουδαία εμφάνιση από τον συμπαίκτη του, με τον στόπερ του Δικεφάλου του βορρά να τονίζει πως μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ, είπε στον Ολλανδό πως σήμερα είχε συμπαίκτη τον Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Κάπως έτσι. Συμβαίνει δεύτερη φορά με την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο όταν υπό αυτές τις συνθήκες χρειάζεται να συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι. Κρατάω τη νίκη και ότι όλοι μας παλέψαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε χαρούμενοι και προχωράμε».

Για το δύσκολο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας όταν παίζει κάποιος ξαφνικά: «Το πνευματικό είναι κάτι που είτε παίζεις είτε δεν παίζεις, όλοι είμαστε προετοιμασμένοι. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις ανά ένα μήνα, είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό. Πέρσι, είχα ένα μεγάλο τραυματισμό που με άφησε έξω. Αυτό μου λείπει, ο αγωνιστικός ρυθμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να βρει ρυθμό όταν παίζει έτσι».

Για την εμφάνιση του τηρουμένων των αναλογιών: «Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που μπορώ να βελτιώσω και τα περισσότερα είναι θέμα ρυθμού. Είμαι χαρούμενος που η εμφάνιση μου συνοδεύτηκε από μία νίκη».

Για την εικόνα της ομάδας: «Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, εκτός από κάποιες στιγμές που είναι λογικό σε ένα ντέρμπι να αμυνθείς. Το πιο σημαντικό είναι πάντα οι τρεις βαθμούς και όσο περνάει ο καιρός, θέλουμε να το συνδυάσουμε και με καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα, τα είχαμε και τα δύο. Αρχίζουμε να χτίζουμε τη νοοτροπία που θέλει ο κόουτς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί, υπάρχουν απουσίες σημαντικών παικτών, αλλά την ιστορία τη γράφουν αυτοί που είναι στο γήπεδο πάντα».

Για τη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο κόουτς προσπαθεί να μας περάσει τις ιδέες του. Είναι όλα ξεκάθαρα όσα ζητάει, εμείς προσπαθούμε να τα εφαρμόσουμε. Νομίζω φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ πλέον έχει ταυτότητα. Είμαστε compact όπως ζητάει ο κόουτς. Είτε μέσα από επιθέσεις, είτε από οργανωμένο ποδόσφαιρο, σκοράρουμε. Πιστεύω ότι με τον καιρό, θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο ΠΑΟΚ

Για μένα τα πρωταθλήματα, κερδίζονται μέσα από την άμυνα. Πρέπει να έχεις πρώτα το μηδέν. Μέχρι τώρα, εκτός από το πρώτο παιχνίδι, που ήταν η αρχή και ήμασταν και λίγο άτυχοι με το λάθος. Έχουμε δείξει χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια και όλοι αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα».

Για το αν ήταν η σημερινή εμφάνιση η καλύτερη: «Όχι μόνο η σημερινή εμφάνιση, αυτό το σερί που έχουμε αρχίσει να χτίζουμε σε δύσκολες έδρες, δείχνει ότι έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο που είναι το πρωτάθλημα και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο».

Για την εμφάνιση του Μπίσεσβαρ: «Του είπα στα αποδυτήρια ότι σήμερα νόμιζα ότι έχω συμπαίκτη τον Μέσι! Είναι ο αρτίστας της ομάδας, ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Οι παίκτες χρειάζονται εμπιστοσύνη, παιχνίδια συνεχόμενα. Η αλήθεια είναι ότι είχε δύο δύσκολα χρόνια στην ομάδα, αλλά ο Ντιέγκο είναι ο Ντιέγκο, έχει κερδίσει τα πάντα με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον σεβόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ