Η Θύρα 4 για Λουτσέσκου, «Ντούντα» και την «χάρτινη πελάτισσα»

Η Θύρα 4 για Λουτσέσκου, «Ντούντα» και την «χάρτινη πελάτισσα»

Η Θύρα 4 με ανακοινωση της πήρε θέση για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η Θύρα 4 μετά το τέλος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα εξέδωσε ανακοίνωση και πήρε θέση για όλη την επικαιρότητα του Δικεφάλου του βορρά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και στον ίδιο τον Ρουμάνο λέγοντας πως «τα εύσημα ανήκουν τόσο στον προπονητή μας», ενώ αναφέρθηκαν στην Ένωση λέγοντας την «χάρτινη πελάτισσα».

Κλείνοντας την ανακοίνωση της η Θύρα 4 στάθηκε και στο τμήμα μπάσκετ των «ασπρόμαυρων», όπου και αποχαιρέτησε τον τεράστιο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα για τη νίκη εναντίον της καλύτερης μας πελάτισσας, της χάρτινης. Τα εύσημα ανήκουν τόσο στον προπονητή μας που αποδεικνύει ότι δουλεύει μεθοδικά και καταφέρνει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του, όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους οποίους και καλούμε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και στη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, γνωρίζουμε τα δεδομένα και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». Τάδε έφη η Θύρα 4 σε ανακοίνωση της, με τη λήξη του αποψινού ντέρμπι.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ίδια ανακοίνωση είχαν και αναφορά στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Έστω και καθυστερημένα, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τον προπονητή που συνέδεσε το όνομα του με μερικές από τις πιο μεγάλες στιγμές του συλλόγου μας. Ο ίδιος αγάπησε τον ΠΑΟΚ και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ