Κούρτιτς – «Η Τούμπα διαφέρει από τις υπόλοιπες έδρες»

Κούρτιτς – «Η Τούμπα διαφέρει από τις υπόλοιπες έδρες»

Οι δηλώσεις του σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Superleague, πετυχαίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε στη NOVA για τη νίκη, για το γκολ που πέτυχε, για τον Λουτσέσκου, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η Τούμπα είναι μία ιδιαίτερη έδρα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κούρτιτς:

Για το γκολ του: «Είναι σημαντικό να σκοράρεις. Είναι σημαντικό για την ομάδα, τον κόσμο αλλά και για μένα τον ίδιο. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι ήμασταν επιθετικοί, είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι και ενώ απέναντι μας βρισκόταν μια ποιοτική ομάδα».

Για τον Λουτσέσκου: «O προπονητής με έβαλε σταδιακά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί κατάφερα να βρω τον ρυθμό μου και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα».

Για την Τούμπα: «Παίζουμε σε μια έδρα που σε ωθεί να αποδώσεις καλά. Είναι ιδιαίτερη έδρα η Τούμπα. Αυτό που βιώνω εδώ είναι κάτι ξεχωριστό. Έπαιξα και ως αντίπαλος στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να τονίσω με όλο τον σεβασμό στις ομάδες που αγωνίστηκα, είναι ότι η Τούμπα διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες έδρες. Είναι εξαιρετικό το κλίμα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ