Πασχαλάκης – «Βγαίνουν 11 παιδιά που πάνε για να… πεθάνουν»

Πασχαλάκης – «Βγαίνουν 11 παιδιά που πάνε για να… πεθάνουν»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε στο πνευματικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Superleague και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε δηλώσεις που έκανε στο OPEN στάθηκε στη μεγάλη σημασία που δίνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου κυρίως στο πνευματικό κομμάτι.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Πασχαλάκης:

«Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Εχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή. Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν 11 παιδιά που… πάνε για να πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο.

Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Όποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ