Αουγκούστο – «Προσαρμόζομαι στη νέα μου θέση, το μόνο που με νοιάζει είναι ο ΠΑΟΚ»

Αουγκούστο – «Προσαρμόζομαι στη νέα μου θέση, το μόνο που με νοιάζει είναι ο ΠΑΟΚ»

Για τη θέση που αγωνίζεται πλέον αλλά και τη σημασία της νίκης επί της ΑΕΚ, μίλησε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα και βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το «σκαλπ» από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη «μάχη» των πάγκων, ενώ με την τριάδα που χρησιμοποίησε στον άξονα κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες απέναντι στους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Ένας από τους παίκτες – κλειδιά ήταν και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος αγωνίστηκε μπροστά από τους Σβαμπ – Κούρτιτς και τα πήγε περίφημα, δείχνοντας ότι ο νέος του ρόλος του πηγαίνει. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα μίλησε για τη χρησιμοποίηση του από τον Ρουμάνο τεχνικό και τόνισε ότι παρότι αγωνίζεται πρώτη φορά σε αυτή τη θέση προσαρμόζεται, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθάει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αουγκούστο:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε τους αγώνες στην έδρα μας.

Για τη νέα του θέση: «Είναι μια θέση που δεν έχω παίξει ποτέ στο παρελθόν. Σιγά-σιγά προσαρμόζομαι σε αυτή τη θέση. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και να κερδίζει η ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ