Η πωρωτική ομιλία Λουτσέσκου – «Δεν υπάρχει άλλος νικητής, μόνο εμείς» (vid)

Η πωρωτική ομιλία Λουτσέσκου – «Δεν υπάρχει άλλος νικητής, μόνο εμείς» (vid)

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο από τα αποδυτήρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει μια απίστευτη ομιλία...

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Super Leauge κόντρα στην ΑΕΚ παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου του βορρά στην Τούμπα κόντρα στην Ένωση οι ασπρόμαυροι δημοσίευσαν ένα βίντεο από τα αποδυτήρια, με την ομιλία του Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του, λίγο πριν αυτοί βγουν στο γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν υπάρχουν άλλοι νικητές πέραν από τον ΠΑΟΚ, και οι ίδιοι φρόντισαν να τον δικαιώσουν λίγο αργότερα, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν και η δήλωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά το τέλος του ντέρμπι, για τα «έντεκα παιδιά, έτοιμα να… πεθάνουν».

Αναλυτικά ο τρόπος που ο Λουτσέσκου «έφτιαξε» τους ποδοσφαιριστές του πριν το ντέρμπι: «Θα επιτεθούμε, θα αμυνθούμε, θα πιέσουμε, θα έχουμε την μπάλα. Θα έχουμε ένταση! Ένταση για να δείξουμε σε όλους ότι θα κερδίσουν. Δεν υπάρχει άλλο νικητής εδώ, μόνο εμείς».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ