Σιμόες στους συμπαίκτες του – «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή losers;»

Σιμόες στους συμπαίκτες του – «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή losers;»

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στους συμπαίκτες του τη Δευτέρα (27/9) στα Σπάτα σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ενόψει της συνέχειας.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και η κακή εικόνα στην Τούμπα, προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στην ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα (27/9) στα Σπάτα πριν την έναρξη της προπόνησης Βλάνταν Μιλόγεβιτς και παίκτες συζήτησαν για αρκετή ώρα σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Αρχικά μίλησε ο Σέρβος, ενώ τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντρέ Σιμόες.

«Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Να μιλήσουμε ανοικτά τώρα που είναι αρχή. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή losers; Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια εικόνα. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος και να πάρουμε αποφάσεις για το καλό της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος στους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια μίλησε και ο Μιχάλης Μπακάκης, σε ανάλογο ύφος με αυτό του Σιμόες, ενώ στο τέλος άπαντες τόνισαν ότι η Ένωση πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ