Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα (vid)

Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα (vid)

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ σχολίασε τις φάσεις της 4ης αγωνιστικής – Τι είπε για το γκολ του Μοχαμάντι στην Τούμπα, που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ανσαριφάρντ.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής της Superleague σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ αναφέρθηκε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και στο γκολ του Μοχαμάντι στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Βρετανός αναλύοντας τη φάση τόνισε ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ιρανού μπακ, μετά τη χρήση του VAR, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο παίκτης της ΑΕΚ «είναι πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και επηρεάζει την ικανότητα του να παίξει τη μπάλα, ενώ επηρέασε επίσης και την οπτική του».

Αναλυτικά: «Ο βοηθός διαιτητής δεν έδωσε οφσάιντ στο γκολ της ΑΕΚ, το VAR  έλεγξε αυτό το περιστατικό για οπτική επαφή καθώς ο βοηθός διαιτητής δεν μπορεί να το κρίνει από τη θέση του. Το VAR συνέστησε μια επανεξέταση στον διαιτητή για να ελέγξει αν ο επιθετικός είχε επηρεάσει την ικανότητα του τερματοφύλακα να παιξει την μπάλα και επίσης το οπτικό του πεδίο.

Τελικά μετά από επανεξέταση από τον διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι οφσάιντ καθώς ο αμυντικός είναι πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και επηρεάζει σαφώς την ικανότητα του να παίξει τη μπάλα και επηρέασε επίσης την οπτική του».

Αναλυτικά οι έξι φάσεις της αγωνιστικής που σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ