Τι γίνεται με τους τραυματίες στην ΑΕΚ

Τι γίνεται με τους τραυματίες στην ΑΕΚ

Ποια τα δεδομένα με τους Πέτρο Μάνταλο και Νόρντιν Άμραμπατ όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η ιδιαίτερη περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ρεπό είχαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το πρωί της Τετάρτης επιστρέφουν στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα ματς στο οποίο για την Ένωση δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού ήδη έχει χάσει πέντε βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν ωστόσο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος τελευταία στιγμή τέθηκε εκτός για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, θα δώσει «μάχη» για να βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» που και τη Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως το πρόβλημά του και στις επόμενες προπονήσεις θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς. Αν καταφέρει να ανταπεξέλθει τότε θα μπει στην αποστολή μιας και ο ίδιος το θέλει πολύ και κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει.

Εκτός από τον Μάνταλο υπάρχει και ο Νόρντιν Άμραμπατ που ταλαιπωρείται από θλάση. Παρά το ότι στην αρχή υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Μαροκινός θα μπορούσε να προλάβει το ματς με τους Αγρινιώτες, τελικά η επιστροφή του πηγαίνει για μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων όταν και θα είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου να ρισκάρει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και να πάθει κάποια υποτροπή που θα τον πάει ακόμα πιο πίσω.

Το μεγάλο θέμα ωστόσο στην ΑΕΚ είναι με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο διεθνής άσος επισκέφθηκε τον κορυφαίο Ολλανδό γιατρό, Νικ Φαν Ντικ, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και όλα δείχνουν πως δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο για ακόμη μία φορά. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, σε συνεννόηση του Ολλανδού γιατρού με τον Παντελή Νικολάου και το ιατρικό τιμ της Ένωσης. Όλα δείχνουν όμως πως ο Γαλανόπουλος θα μπει και πάλι στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες, σε μία δύσκολη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ