Η Κυριακή που οι Σέρβοι παίζουν το… κεφάλι τους

Η Κυριακή που οι Σέρβοι παίζουν το… κεφάλι τους

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο Μίλαν Ράσταβατς κοντραρίστηκαν για μία δουλειά το καλοκαίρι, αλλά τώρα δεν περνάνε καλά στην ΑΕΚ και στον Αστέρα Τρίπολης.

Το καλοκαίρι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν αντίζηλοι. Όχι με δική τους ευθύνη, αλλά συμπεριλαμβάνονταν και οι δύο στη λίστα που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία τους.

Τελικά, ο Μιλόγεβιτς κέρδισε την άτυπη μονομαχία και ανέλαβε την Ένωση, ενώ ο Ράσταβατς έμεινε στην Τρίπολη για να συνεχίσει τη δουλειά που άρχισε τον Ιούνιο του 2019.

Εκεί που πέρυσι πέτυχε πλήρως στα καθήκοντα του, οδηγώντας τον Αστέρα στα Play Off, αλλά που φέτος έχει έναν πολύ κακό απολογισμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ένας βαθμός, μηδέν γκολ και παθητικό τριών τερμάτων, με την αρκαδική ομάδα να φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με Ατρόμητο, Απόλλωνα και Άρη, ο οποίος είχε το -6.

Ήδη, οι άλλοι δύο ουραγοί άλλαξαν τους προπονητές τους, αφού ο Ιταλός Φέστα αντικατέστησε τον Πετράκη στη Ριζούπολη, ενώ στο Περιστέρι ο Άνχελ Λόπεθ επέστρεψε στην Ισπανία και τον αναπλήρωσε ο Παράσχος.

Στο μεταξύ, ούτε ο… νικητής διάγει καλές μέρες στο ΟΑΚΑ. Γιατί μπορεί η ΑΕΚ να έχει 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, όμως ο Μιλόγεβιτς έχει ήδη αρκετά «στραπάτσα» μέχρι τώρα.

Καταρχάς, η Ένωση υπέστη το κάζο του αποκλεισμού από τη Βελέζ στα προκριματικά του Conference League. Έπειτα, ισοφαρίστηκε 3-3 από 0-3 από τον ΟΦΗ μέσα σε 14’, ενώ ηττήθηκε εύκολα 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μιλόγεβιτς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Τίγρη τον έχει σημαδέψει. Με ελαφρές βολές για την ώρα, αλλά αν δεν νικήσει την Κυριακή στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Ομοίως, αν ο Αστέρας δεν περάσει από το Πανθεσσαλικό το Σάββατο κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, το μέλλον του Ράσταβατς προβλέπεται δυσοίωνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ