«Αν χάσω, θα φύγω μόνος μου» – Τι είπε ο Μιλόγεβιτς στον Μελισσανίδη

«Αν χάσω, θα φύγω μόνος μου» – Τι είπε ο Μιλόγεβιτς στον Μελισσανίδη

Στο Βελιγράδι δίνουν μία άλλη εκδοχή για το τι ειπώθηκε από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ΑΕΚ στην αρχή της σεζόν έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό: αρκεί να παρακολουθήσει κάποιος τα χτυπήματα του επικοινωνιακού μηχανισμού που περιβάλλει την Ένωση και θα καταλάβει τι συμβαίνει.

Από τις αντιδράσεις του περίγυρου του, είναι προφανές ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανησυχεί. Για αυτό και όπως «διέρρευσε», το βράδυ της Δευτέρας ο Τίγρης επικοινώνησε απ’ ευθείας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρακάμπτοντας την ενδιάμεση ιεραρχία και μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης.

Από το ρεπορτάζ έχουν προκύψει ελάχιστα πράγματα για τη συνομιλία του επικεφαλής της ΑΕΚ και του Σέρβου προπονητή. Το ένα είναι ότι ο Μελισσανίδης εξέφρασε τους προβληματισμούς του, άκουσε την άποψη του Μιλόγεβιτς και τον προέτρεψε να πάρει τις αποφάσεις που κρίνει κατάλληλες για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μελισσανίδης φέρεται να συμβούλευσε στον Μιλόγεβιτς να μην υπολογίσει ονόματα και μεταγραφές και να διαχειριστεί την ομάδα όπως εκείνος νομίζει. Επιπλέον, η… επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι ο Σέρβος έλαβε και τη στήριξη του εργοδότη του, γιατί ήδη διάφορα σενάρια διακινούνται στην πιάτσα.

Βέβαια, αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος που μεταφέρεται από τις ελεγχόμενες «πηγές». Υπάρχει και η άλλη πλευρά που βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, στην πόλη που διαμένει μόνιμα ο Μιλόγεβιτς: το Βελιγράδι.

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας, πρόσωπα που έχουν σχέσεις με τον Μιλόγεβιτς, δίνουν τη δική τους εκδοχή. Εκείνοι ισχυρίζονται ότι ο Μιλόγεβιτς επισήμανε στον Μελισσανίδη πως αν δεν πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει, τότε δεν πρόκειται να «κάτσει» στο συμβόλαιο του. Αντίθετα, ο Μιλόγεβιτς δήλωσε διατεθειμένος να φύγει μόνος του, αν η δουλειά του δεν αποδώσει καρπούς…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ