Άρης – Αποθεραπεία και ατομικό για πέντε

Άρης – Αποθεραπεία και ατομικό για πέντε

Ο Άρης Μάντζιος θα αποφασίσει αύριο για την συμμετοχή των Ιτούρμπε, Μπερτόλιο, Γκάμα, Μανσίνι και Φαμπιάνο στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή για να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει σ΄ αυτήν τους Ιτούρμπε, Μπερτόλιο, Γκάμα, Μανσίνι και Φαμπιάνο, που ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σε συνδυασμό με αποθεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/10, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ριζούπολης.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής) με τους Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι και Φαμπιάνο να κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ