Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Μπουτσικάρης

Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Μπουτσικάρης

Το10.gr εξηγεί γιατί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να αφήσει το αξίωμα του στον Συνεταιρισμό

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη από την προεδρία της Superleague. Ο Μπουτσικάρης ενημέρωσε τις ΠΑΕ για την πρόθεση του στη διάρκεια του ΔΣ της Παρασκευής (10/1), αναφέροντας πως ο κύκλος του στο συγκεκριμένο πόστο έχει κλείσει, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να μεταπειστεί.

Αμέσως, άρχισε η αναζήτηση των αιτιών της απόφασης του Μπουτσικάρη, με τις πρώτες πληροφορίες να «δείχνουν» προς την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Μπουτσικάρης είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και τους τελευταίους μήνες δεν ασχολούταν καθόλου με το Τριφύλλι, έχοντας αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του στον Συνεταιρισμό. Επίσης, είναι γεγονός πως οι σχέσεις του δικηγόρου με τον Αλαφούζο, έχουν τα προβλήματα τους.

Ωστόσο, η παραίτηση του Μπουτσικάρη από την προεδρία της Superleague δεν σχετίζεται με τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ο Μπουτσικάρης έλαβε την απόφαση του να παραιτηθεί για να προστατεύσει τον εαυτό του από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ΕΠΟ και στη Superleague το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Μπουτσικάρης ως προσωπικότητα, αλλά και ως προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι συμβατός με την κατάσταση που παγιώνεται στο άθλημα. Για λόγους αυτοσεβασμού και για να μην αναγκάζεται θεσμικά να συμμετέχει σε ενέργειες που δεν τον εκφράζουν, επέλεξε να αφήσει το αξίωμα του, κατόπιν συνεννόησης και με τον Αλαφούζου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ