Βαριές κουβέντες στη Λίγκα από ΑΕΚ και ΟΦΗ

Βαριές κουβέντες στη Λίγκα από ΑΕΚ και ΟΦΗ

Στο ΔΣ της Superleague έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΑΕΚ και του ΟΦΗ με αφορμή τα επεισόδια στο ματς των δυο ομάδων στο Γεντί Κουλέ.

Η Superleague συνεδρίαζε σήμερα και επικράτησε ο… κακός χαμός με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Κρήτη πριν από μερικές εβδομάδες. Οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων και των μελανόλευκων αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με τον Ηλία Πουρσανίδη από πλευράς Κρητικών να είναι αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο.

Ο Πουρσανίδης λοιπόν διέψευσε τα όσα καταγγέλθηκαν από πλευράς ΑΕΚ για τραμπουκισμούς των μελών της ομάδας στα επίσημα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της «Ένωσης», Γιώργου Κοσμά. «Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε κι αν υπάρχουν συνθήκες υγείας και ποδοσφαίρου στο γήπεδό μας. Εμείς γελάμε με όλο αυτό. Είναι αστείο να ακούγεται κάτι τέτοιο για τον ΟΦΗ», με τον Αχιλλέα Μπέο να σχολιάζει: «Μήπως εμείς δεν γελάμε με εσάς;».

Το στέλεχος του ΟΦΗ απέδωσε τις αντιδράσεις οπαδών σε χειρονομίες που έγιναν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όμως ο Κόσμας απάντησε στον ιθύνοντα του ΟΦΗ σε έντονο ύφος σχετικά με όσα είπε, ενώ με τη σειρά του μετά την απάντηση του διευθύνοντα σύμβουλου της ΑΕΚ ο Πουρσανίδης δεν τοποθετήθηκε προκειμένου να προχωρήσει το ΔΣ της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα απάντησε ο Κοσμάς:

«Είπαμε να μην δικάσουμε, αλλά ο κ. Πουρσανίδης δικάζει. Και πολύ εύκολα ο κ. Πουρσανίδης λέει κάτι που δεν έχει καταγραφεί πουθενά», ανέφερε σε πρώτη φάση ο διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Και όταν πήρε τον λόγο από τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη συνέχισε:

«Δεν θα έπαιρνα καν το λόγο μετά την τοποθέτηση του κ. Μπέου γιατί είναι αυτονόητο ότι η κάθε ομάδα πρέπει να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας στους παράγοντες της ομάδας που υποδέχεται.
Και φυσικά δεν θα έπαιρνα το λόγο για να δικάσουμε εδώ, αλλά δεν είναι δυνατόν να ακούγεται και να καταγράφεται κάτι εξόχως συκοφαντικό, το οποίο δεν έχει καταγραφεί σε καμία έκθεση κανενός, ούτε παρατηρητή, ούτε Αστυνομίας, το ότι χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ, ο κ. Κονέ εν προκειμένω. Αυτό είναι fake news και λυπάμαι γιατί ειπώθηκε από τον κ. Πουρσανίδη που γνωρίζει ότι τον εκτιμώ.

Για αυτό με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι ακούγεται δια στόματος Ηλία Πουρσανίδη ένας τόσο αισχρά συκοφαντικός ισχυρισμός όπως αυτός. Ήμουν εκεί, δεχθήκαμε επίθεση, έχω προσωπική εκτίμηση της κατάστασης, δεν χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ. Δεν θα δικάσουμε εδώ αλλά δεν είναι δυνατόν να αφήσω στον αέρα να ακούγεται τέτοιο ψέμα. Είναι ντροπή, δεν το περίμενα από τον ΟΦΗ αυτό το πράγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ