Ο Μάντζουκιτς και ο Λούπου στον Ολυμπιακό (pics)

Ο Μάντζουκιτς και ο Λούπου στον Ολυμπιακό (pics)

Απίστευτο και όμως… αληθινό. Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο έχει τους… επόμενους Μάντζουκιτς και Λούπου.

Ο Ολυμπιακός έχει σχολές ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη. Μια από αυτές βρίσκεται στο Σικάγο, με τα παιδιά να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους. Στη σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο βρίσκονται δύο παιδιά, τα οποία κουβαλούν στις… πλάτες τους ονόματα σπουδαίων βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Του Μάριο Μάντζουκιτς και του Ντανούτ Λούπου. Του Κροάτη που έκανε μεγάλη καριέρα ως επιθετικός σε Μπάγερν, Γιουβέντους και Μίλαν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και του Λούπου, που όπως θυμούνται οι παλιότεροι, πέρασε από την Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο Ρουμάνος αγωνιζόταν ως 10άρι και αρχικά έπαιξε στον Παναθηναϊκό (1990-1991) και στη συνέχεια σε Κόρινθο (1991-1993) και ΟΦΗ (1993-1994).

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε η σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο, τα μαθήματα ποδοσφαίρου παρακολουθούν δύο παιδάκια, τα οποία έχουν στις φανέλες τους το επώνυμο «Μάντζουκιτς» και το «Λούπου», προφανώς έχοντας κάποια συγγένεια με τον Κροάτη και τον Ρουμάνο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τέσσερις σχολές στην Β. Αμερική και συγκεκριμένα σε Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Τορόντο και Κίτσενερ, με τους Ερυθρόλευκους να διαθέτουν επίσης σχολή στο Ροζάριο της Αργεντινής.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ