Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Ντέρμπι «αιωνίων» live στο Κανάλι Ενα 90,4 FM

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Ντέρμπι «αιωνίων» live στο Κανάλι Ενα 90,4 FM

Ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτε θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι 1 90,4 FM

Tο απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ένα από τα πιο ξακουστά στο χώρο τού παγκόσμιου ποδοσφαίρου έρχεται την Κυριακή (3/10, 20:30) στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά. Ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτε θα κοντραριστεί με τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό, μπροστά σε περίπου 25.οοο φιλάθλους.

Η αναμέτρηση των «αιωνίων» για την την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten θα μεταδοθεί, όπως όλα τα εντός έδρας ματς των Πειραιωτών ζωντανά από το Κανάλι 1 90,4 FM, σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στις 20:00 θα ξεκινήσει η Pre Game εκπομπή με τον Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή, στην οποία θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το φαληρικό γήπεδο για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τις συνθέσεις, με τις οποίες ο Πέδρο Μαρτίνς κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι.

Λίγο πριν τη σέντρα (20:30) θα αρχίσει η ροή της μετάδοσης του αγώνα σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου, ενώ στο τέλος του ντέρμπι θα σχολιάσουν την αναμέτρηση, αλλά και τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής οι Νίκος Σηφάκης και Μιχάλης Κατσαφάδος.

Ακούστε το τρέιλερ της μετάδοσης:

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε όλο τον κόσμο διαδικτυακώς από την ιστοσελίδα του Καναλιού Ενα 90,4 FM: https://kanaliena.gr/akoyste-live-kanali-ena/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ