Οι τρεις αλλαγές του Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού και η… έκπληξη

Οι τρεις αλλαγές του Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού και η… έκπληξη

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται αποφασισμένος να ρίξει τρία νέα πρόσωπα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος: Μόνο νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι μη επιθυμητό για τον Ολυμπιακό στο αποψινό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, ξεχωριστό και δύσκολο. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν έχοντας πίσω τους μια μεγάλη νίκη στην Πόλη, αλλά και μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την υπερπροσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στην ομάδα του. Εχει δύο μεγάλες απουσίες (Εμβιλά, Ονιεκούρου), αλλά δεν αναζητεί δικαιολογίες. Και φυσικά ετοιμάζει την ομάδα του με σκοπό να δώσει μάχη το βράδυ στο Φάληρο και να φύγει με τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς από το ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το ντέρμπι. Δεν έκανε κάποια δοκιμή που να «δείξει» τι έχει στο μυαλό του. Ωστόσο, οι πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν ότι προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε στην Τουρκία.

Το 4-3-3 αναμένεται να διατηρηθεί, με τα περισσότερα πρόσωπα να παραμένουν ίδια. Για την ακρίβεια, οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ είναι «σίγουροι» στα μετόπισθεν. Η τριάδα των χαφ με Μπουχαλάκη, Μάντι Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά δύσκολα θα «σπάσει», παρά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πιέρ Κούντε, ενώ στην επίθεση, είναι πιθανό μόνο ο Μασούρας να είναι «ίδιος» με την 3άδα της Πόλης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το δεξιό άκρο της άμυνας ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να κάνει… δώρο γενεθλίων στον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ γίνεται 30 ετών σήμερα και ο προπονητής του ετοιμάζεται να τον ξεκινήσει βασικό στο ντέρμπι, ανταμείβοντάς τον για την πολύ καλή παρουσία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρ. Ελπίδες να ξεκινήσει έχει και ο Καρμπόβνικ, αλλά ο Λαλά είναι το απόλυτο φαβορί.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στη θέση του τραυματία Ονιεκούρου, αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έχει προβάδισμα έναντι του Βρουσάι. Ενώ αλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει και στην επίθεση. Καθώς ο Μαρτίνς είναι απολύτως ικανοποιημένος από τον Τικίνιο Σοάρες, αλλά ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ έχει τέσσερα «γεμάτα» παιχνίδια τις τελευταίες 14 ημέρες, κάτι που τον έχει επιβαρύνει αρκετά.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, εμφανίζεται έτοιμος να ρίξει στο παιχνίδι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τον Μαροκινό αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, που δεν έχει κρύψει ποτέ την… αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Καθώς σε 7 παιχνίδια κόντρα στους Πράσινους, έχει «γράψει» 5 γκολ και 1 ασίστ. Μόνο στη Λαμία έχει βάλει περισσότερα (6 γκολ, 1 ασίτ)!

Βεβαίως, επειδή ο Μαρτίνς πάντα έχει στο μυαλό του και… εναλλακτικά πλάνα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε τον Ολυμπιακό με δύο σέντερ φορ. Σενάριο καθόλου πιθανό για σήμερα, αλλά με δύο τέτοια επιθετικά όπλα στα χέρια του, ο Πορτογάλος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ