Ολυμπιακός – Επιστρέφουν μετά την διακοπή οι Εμβιλά και Ονιεκούρου

Ολυμπιακός – Επιστρέφουν μετά την διακοπή οι Εμβιλά και Ονιεκούρου

Οι Γιαν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκούρου αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την επανέναρξη της σεζόν μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό (0-0) σε ένα ματς που κυριάρχησε, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχαν στη διάθεση τους τους Γιαν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκούρου που είναι τραυματίες, με τον Γάλλο μέσο και τον Νιγηριανό εξτρέμ να λείπουν από τους πρωταθλητές. Ο πρώτος δεν ήταν έτοιμος για να αγωνιστεί στο ντέρμπι «αιωνίων», ενώ και ο Ονιεκούρου μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ και την εμφατική νίκη με 3-0 υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δυο βδομάδες και να χάσει και τις αναμετρήσεις της εθνικής Νιγηρίας.

Πλέον για δυο βδομάδες ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες και οι δυο ποδοσφαιριστές θα έχουν χρόνο για να επιστρέψουν στη δράση και τις προπονήσεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τόσο ο Εμβιλά αλλά και ο Ονιεκούρου θα είναι ξανά διαθέσιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να δώσουν λύσεις στον Μαρτίνς στο πρόγραμμα-φωτιά που έρχεται για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ