Μάνταλος σε Δημητριάδη – «Αρχηγός σήμερα θα είναι ο Σιμόες»

Μάνταλος σε Δημητριάδη – «Αρχηγός σήμερα θα είναι ο Σιμόες»

Το περιστατικό που συνέβη με Πέτρο Μάνταλο και Αντρέ Σιμόες για το περιβραχιόνιο στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Αντρέ Σιμόες στο Αγρίνιο ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά την πολύμηνη απουσία του, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον χώρο της μεσαίας γραμμής για όσο αγωνίστηκε. Από εκεί και πέρα στα αποδυτήρια πριν από το ματς και ενώ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την ενδεκάδα, εκτυλίχθηκε μια όμορφη στιγμή από τον Πέτρο Μάνταλο.

Πριν δοθούν οι συνθέσεις στον διαιτητή, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πλησίασε τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλη Δημητριάδη και του είπε: «Βασίλη, αρχηγός σήμερα θα είναι ο Σιμόες»! Ο Δημητριάδης αιφνιδιάστηκε, αλλά ο Μάνταλος του εξήγησε ότι ήθελε να το κάνει αυτό ως ένδειξη σεβασμού στον Πορτογάλο, που πέρασε τόσο δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό του και επέστρεψε δυνατός.

«Εντάξει, αν συμφωνεί και αυτός, δεν υπάρχει πρόβλημα» απάντησε ο «Μπιλ» και τότε ξεκίνησε καινούριο… γαϊτανάκι! Ο Σιμόες αγκάλιασε τον «Πετράν» και του είπε: «Ευχαριστώ, αλλά αρχηγός είσαι εσύ» και η ιστορία αυτή συνεχίστηκε με τον ένα να δίνει το περιβραχιόνιο στον άλλον. Με τα πολλά παρενέβη ο Δημητριάδης και είπε: «Πέτρο είναι σα να του το έδωσες. Πάμε κανονικά». Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή, από την οποία φάνηκε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ