Ολυμπιακός: Μόλις 9 παίκτες έμειναν στο Ρέντη – Σε ποιες χώρες… σκόρπισαν οι διεθνείς

Ολυμπιακός: Μόλις 9 παίκτες έμειναν στο Ρέντη – Σε ποιες χώρες… σκόρπισαν οι διεθνείς

Ο Ολυμπιακός για πάνω από μια βδομάδα θα μείνει με 9 παίκτες στις προπονήσεις του, καθώς 15 συνολικά διεθνείς θα απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κυριακής, παρότι ήταν πολύ καλύτερος, ολοκληρώνοντας έναν δύσκολο μήνα με πρόγραμμα-«φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον δεν έχουν υποχρεώσεις για περίπου δυο εβδομάδες, πριν έρθουν τα ματς του Οκτωβρίου, τα οποία και είναι κομβικά προκειμένου να ανέβουν και να εδραιωθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, καθώς για περίπου 8 μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στον Ρέντη μόλις 9 ποδοσφαιριστές για να κάνει προπόνηση. Συνολικά 15 παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες σε Ευρώπη και Αφρική, με αποτέλεσμα ο κόουτς των ερυθρόλευκων να έχει συγκεκριμένες επιλογές και να πρέπει μετά την επιστροφή των διεθνών να «ανοίξει» το ροτέισον.

Όσον αφορά τους 15 διεθνείς που θα λείπουν αυτοί είναι οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Βρουσάι που είναι στην Εθνική Ανδρών, οι Τζολάκης και Σουρλής που αγωνίζονται με την Ελπίδων, αλλά και οι Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Σισέ (Σενεγάλη), Κούντε (Καμερούν), Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Βατσλίκ (Τσεχία) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι). Εκτός από αυτούς με την εθνική Ελπίδων της Πολωνίας είναι ο Καρμπόβνικ και με τη Σερβία ο Μάρκοβιτς.

Από σήμερα λοιπόν στον Ρέντη θα βρίσκονται οι Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Ρόνι Λόπες, ενώ οι Εμβιλά και Ονιεκούρου είναι τραυματίες και δεν ακολουθούν το πρόγραμμα των υπολοίπων. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό για να γίνει η προπόνηση θα κληθούν από τον Μαρτίνς κάποιοι ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα για τουλάχιστον μια βδομάδα μέχρι να επιστρέψουν στη… βάση τους όσοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ