Μπρινιόλι – Πήρε τα εύσημα των συμπαικτών του

Μπρινιόλι – Πήρε τα εύσημα των συμπαικτών του

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του απέναντι στον Ολυμπιακό κρατώντας το μηδέν στην εστία του και κέρδισε τα μπράβο των συμπαικτών του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέληξε στη λύση του Ιταλού τερματοφύλακα καθώς ο Σωκράτης Διούδης είχε μία ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Μπρινιόλι κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς και με δύο βασικούς παίκτες από την αμυντική τετράδα να απουσιάζουν τα πήγε εξαιρετικά καλά δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και κέρδισε και τα μπράβο του συμπαικτών του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Ωστόσο πέρα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που του έδωσαν τα εύσημα τους μέχρι και οι αντίπαλοι του αναγνώρισαν την αξία του και την προσπάθειά του στο ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε το χέρι του, ενώ είχε και μία ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Τόμας Βατσλίκ.

Σίγουρα ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος παρά το επιτυχημένο ντεμπούτο του καθώς γνωρίζει ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ο Σωκράτης Διούδης θα τεθεί ξανά στην διάθεσή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Ιταλός γκολκίπερ θα πρέπει να παλέψει για να διατηρήσει την θέση τους στην βασική ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ