Πρόβλημα στην ΑΕΚ με την υπογειοποίηση, σταματάει λόγω έλλειψης κονδυλίων (Pic)

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με την υπογειοποίηση, σταματάει λόγω έλλειψης κονδυλίων (Pic)

Ακόμη ένα εμπόδιο για την «Αγιά Σοφιά». Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής των εργασιών για την υπογειοποίηση στην «Αγια-Σοφιά» με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ σχετικά με την «Αγιά Σοφιά» και συγκεκριμένα με το έργο της υπογειοποίησης. Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής των εργασιών για την υπογειοποίηση με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής και όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε ζητήσει από την Περιφέρεια τη διακοπή των εργασιών αφού δεν είχε καταβληθεί ο 11ος λογαριασμός, δεν είχε ανταποκριθεί δηλαδή η Περιφέρεια Αττική στις οικονομικές της υποχρεώσεις για το έργο.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι η αντίδραση της ΑΕΚ αλλά και τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη σχετικά με την πορεία του έργου και πόσο επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα που υπήρχε για την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ