Από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό – Τα πολλά εκατομμύρια που «φλερτάρουν» με τους «πράσινους»

Από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό – Τα πολλά εκατομμύρια που «φλερτάρουν» με τους «πράσινους»

Η Wasserman, η επίσκεψη στο Καραϊσκάκη και ο στόχος να γίνει ο Αλεξανδρόπουλος ο επόμενος Τζόλης.

Από τη στιγμή που έκανε τα deals με τον Κώστα Γιαννούλη και τον Χρήστο Τζόλη, η εταιρεία «Wasserman» έχει ρίξει για τα καλά τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά. Για να βρει Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές, για να τους κάνει δικούς του, για να προχωρήσει σε συμφωνίες συμφέρουσες προς όλους. Τι εστί «Wasserman»; Ενα από τα 2-3 μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στον πλανήτη.

Είναι το γραφείο που γέμισε με 20 εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις πωλήσεις των Τζόλη και Γιαννούλη στη Νόριτς. Και το ίδιο θέλει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό.

Εκπρόσωπος της «Wasserman» βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη για να δει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Και ποιος απ’ τους Έλληνες που αγωνίστηκαν βρίσκεται στη short list του συγκεκριμένου γραφείου και μάλιστα φιγουράρει πολύ ψηλά σε αυτή; Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο οποίος, μάλιστα, ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου την Κυριακή.

Εκεί είχε στραμμένα τα μάτια του ο εκπρόσωπος της εταιρείας. Διότι ο Αλεξανδρόπουλος είναι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν. Τα στοιχεία του νεαρού μέσου έχουν εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της «Wasserman».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Και πως ήδη οι άνθρωποι της αμερικάνικης εταιρείας (εδρεύει στο Λος Αντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών) έχουν δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ για τον Αλεξανδρόπουλο, μέσα στο οποίο υπάρχουν και υποψήφιες ομάδες που θα μπορούσαν να τον αγοράσουν. Συμπεριλαμβανομένων συλλόγων της Premier League.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως οι άνθρωποι της «Wasserman» δεν θέλουν… μονοπώλιο για τον Αλεξανδρόπουλο. Δηλαδή δεν απαιτούν να τον κάνουν δικό τους, σπάζοντας το συμβόλαιό του με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Αλλά θέλουν να είναι εκείνοι που θα μεσολαβήσουν και θα κάνουν το deal, ώστε να επωφεληθούν όλες οι πλευρές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αλεξανδρόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούνιο και η νέα συμφωνία είναι έως το καλοκαίρι του 2024. Χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης μέσα σ’ αυτή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα χρήματα που θα αξιώσει ο Παναθηναϊκός όταν θα φτάσει επίσημο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ