Αστέρας Τρίπολης – Μετά τη διακοπή η επιστροφή του Αλί Μπαμπά

Αστέρας Τρίπολης – Μετά τη διακοπή η επιστροφή του Αλί Μπαμπά

Πλησιάζει η επιστροφή του Αλί Μπαμπά στην αγωνιστική δράση, με τον παίκτη του Αστέρα να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ράσταβατς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Μια πολύ σημαντική επιστροφή ενδέχεται να έχει ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων και ακούει στο όνομα Αλί Μπαμπά.

Ο 21χρονος στράικερ, ο οποίος βγήκε από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Αστέρα, ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού, με την απουσία του να θεωρείται ένας από τους λόγους του κακού ξεκινήματος των Αρκάδων (προτελευταίοι με 2 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές). Ο Νιγηριανός αναμένεται άμεσα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον τεχνικό του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς να τον υπολογίζει κανονικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι ο Αλί Μπαμπά την τριετία(2018-2021) που αγωνίζεται στον Αστέρα, μετράει συνολικά με τους Αρκάδες (Κ19 και ανδρική ομάδα) 65 συμμετοχές έχοντας βρει τον δρόμο για τα δίχτυα 15 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ