Αυτό είναι το τιμ του Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Αυτό είναι το τιμ του Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Πως διαμορφώνεται το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ με τον ερχομό του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Ιταλογερμανός βοηθός και οι δύο επιστροφές.

Η εποχή Αργύρη Γιαννίκη ξεκίνησε κι επίσημα στην ΑΕΚ με τον ομογενή τεχνικό να πιάνει άμεσα δουλειά. Ο 41χρονος προπονητής δεν έρχεται μόνος του στην Ένωση, καθώς φέρνει δικούς του συνεργάτες ενώ στο νέο τιμ υπάρχουν και επιστροφές ανθρώπων που έχουν δουλέψει και κατά το παρελθόν στην ομάδα.

Αρχικά, πρώτος του βοηθός και δεξί του χέρι θα είναι ο Ιταλογερμανός, Τζίνο Λετιέρι, με θητεία πρώτου προπονητή στη Γερμανία ενώ ήταν προπονητής και στην Κορόνα Κιέλτσε.

Στο τιμ παραμένει ο Νίκος Παναγιωτάρας και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Γυμναστής θα είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης που επιστρέφει στην ΑΕΚ στην οποία ήταν επί εποχής Δέλλα αλλά και Πογέτ, ενώ παραμένει στο τιμ ο Κώστας Παρούσης

Αναλυτής του Γιαννίκη θα είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος (αποχώρησε από τον Ατρόμητο) που έχει υπάρξει και παλιότερα στην Ένωση με τον νεαρό τεχνικό να έχει ωστόσο και έξτρα δικό του αναλυτή για το σκάουτινγκ αντιπάλων.

Η αυριανή πρώτη του προπόνηση πήγε για τις πέντε το απόγευμα (αντί για τις 11 το πρωί) προκειμένου να υπάρξει όλος ο χρόνος να ξεκινήσει από το πρωί δουλειά στα Σπάτα με όλο το επιτελείο και να γνωρίσει και το προπονητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ