Αναλαμβάνει και τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Αναλαμβάνει και τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Υπό τη σκέπη του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται πλέον και η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ να ηγείται πλέον όλου του τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου

Ο Ιβάν Σαββίδης ενεργοποιείται στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Η επιθυμία του ήταν γνωστή και τώρα παίρνει σάρκα και οστά. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ηγείται πλέον σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Εδώ και καιρό είχε εκφραστεί από τον Ιβάν Σαββίδη η θέληση να αναλάβει και να «μεταφέρει» από τον ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ το συγκεκριμένο τμήμα και να τεθεί υπό την «ομπρέλα» του. Επιθυμία η οποία έγινε πραγματικότητα.

Ο Σαββίδης θέλει να συνδράμει σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και να προσφέρει βοήθεια ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Υπό τη σκέπη του πλέον συγκαταλέγονται ο ΠΑΟΚ Α, ο ΠΑΟΚ Β’, οι ακαδημίες και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης θα έχει άμεση εμπλοκή με το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς οι αρμοδιότητές του θα σχετίζονται με όλα όσα αφορούν τη σταδιακή μετάβαση του τμήματος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος θα έχει το ρόλο του διοικητικού υπευθύνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ