ΑΕΚ – Το «αντίο» του Γιάννη Αντωνόπουλου στον Ατρόμητο

ΑΕΚ – Το «αντίο» του Γιάννη Αντωνόπουλου στον Ατρόμητο

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος αναμένεται να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ Αργύρη Γιαννίκη και με μια ανάρτηση του αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του τον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος το πρωί της Κυριακής ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του Ατρομήτου, καθώς πρόκειται να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη.

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Αντωνόπουλος ευχαρίστησε τους πάντες ειδικά τους συνεργάτες του και τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Αντωνόπουλου: 

«Ένας επαγγελματικός και όχι μόνο κύκλος έξι ετών έφτασε η ώρα να ολοκληρωθεί. Από τον Οκτώβριο του 2015 που εντάχθηκα στον Ατρόμητο, ήταν δύσκολο να φανταστώ τότε, ότι εκτός από τη συνεργασία με σπουδαίους επαγγελματίες σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, θα δημιουργούνταν οι συνθήκες στα πρότυπα μιας οικογένειας. Σε αυτήν την πορεία σαφώς υπήρχαν δύσκολες και (σαφώς περισσότερες) χαρούμενες στιγμές, όπως συμβαίνει σε αυτές τις ειλικρινείς σχέσεις και από τον Ατρόμητο φεύγω μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που ήμασταν μαζί αυτά τα χρόνια, τους Προπονητές και ειδικότερα τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο, που σε καθημερινή βάση εμπιστεύονταν και στήριζαν το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ