Μαναρώλης: «Το γρήγορο γκολ άλλαξε το πλάνο μας»

Μαναρώλης: «Το γρήγορο γκολ άλλαξε το πλάνο μας»

Συνειδητοποιημένος όσον αφορά τη δυσκολία του σημερινού ματς για τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Νίκος Μαναρώλης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, όσο και στη δυσκολία του να αγωνίζεται κανείς στο «Καραϊσκάκης», απέδωσε την ήττα του Πλατανιά ο υπηρεσιακός προπονητής των Κρητικών, Νίκος Μαναρώλης.

Αναλυτικά: «Για το παιχνίδι σήμερα θα πω ότι παρόλο που είχαμε κάνει εναν σχεδιασμό και ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν το ματς μετά το 1-0 έγινε πιο δύσκολο. Όταν έρχεσαι στο Καραϊσκάκη και δέχεσαι γρήγορο γκολ και σε συνθήκες που δεν ήταν εύκολες για εμάς – για να είμαστε και ρεαλιστές – έρχεται το σκορ που ήρθε.

Το γρήγορο γκολ άλλαξε το πλάνο μας. Σαν εμφάνιση και σκορ θέλαμε να πάρουμε μία αυτοπεποίθηση. Οι αλλαγές και τα προβλήματα που είχαμε δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι. Βελτιώθηκε η ομάδα στο β’ μέρος αλλά δεν ήταν η εικόνα αυτή που έπρεπε και που να μας δώσει υποσχέσεις και προοπτική.

Να μην μεμψιμοιρούμε όμως. Να πάμε μετά στον Αστέρα. Έχουμε ματς με χαρακτήρα τελικών στην συνέχεια και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με Αστέρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ