Αποκάλυψη – Η μεγάλη «χυλόπιτα» του Γιαννίκη λόγω ΑΕΚ!

Αποκάλυψη – Η μεγάλη «χυλόπιτα» του Γιαννίκη λόγω ΑΕΚ!

To10.gr αποκαλύπτει την πρόταση γερμανικής ομάδας που απέρριψε ο Αργύρης Γιαννίκης για να αναλάβει την ΑΕΚ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι και επίσημα εδώ και μερικές μέρες προπονητής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο ομογενής τεχνικός έκανε το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα και μετά από μία επιτυχημένη διετία στον ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε την Ένωση με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο πρώην τεχνικός των Ηπειρωτών υπέγραψε συμβόλαιο για τους έξι επόμενους μήνες και οψιόν ανανέωσης για δυο χρόνια, ενώ το οικονομικό δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γιαννίκη, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr. Ο ίδιος ο Γιαννίκης περίμενε καιρό αυτή την ευκαιρία και παρότι το καλοκαίρι είχε πολλές προτάσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό προτίμησε να περιμένει καρτερικά στην ελεύθερη αγορά.

Ο 41χρονος προπονητής μετά την άκρως επιτυχημένη διετία στα Γιάννενα, είχε δεχτεί επίσημη κρούση από τον Ατρόμητο που τον περίμενε για ένα μήνα σχεδόν, ενώ εκτός από τους Περιστεριώτες είχε προτάσεις για να αναλάβει και ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga, αλλά και κρούσεις τόσο από τη Superleague και από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Γιαννίκης δεν βιάστηκε να αποφασίσει, ενώ είπε «όχι» σε όλους τους συλλόγους περιμένοντας μια ευκαιρία σαν αυτή που προέκυψε πριν μερικές μέρες. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να έρθει η πρόταση από την ΑΕΚ επέστρεψε στη Γερμανία, όπου βρίσκεται η οικογένεια του, μιας και η σύζυγος του έχει πολύ σημαντική θέση και δεν μπορεί να αποχωρήσει από τη χώρα.

To10.gr όμως αποκαλύπτει το μεγάλο «όχι» του Γιαννίκη σε επίσημη πρόταση από την Ίνγκολσταντ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, ο ομογενής κόουτς πριν μερικές μέρες είχε επικοινωνία με τη γερμανική ομάδα, η οποία του κατέθεσε προσφορά για κλειστό συμβόλαιο με πολλά χρήματα.

Η Ίνγκολσταντ είναι στην τελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας και οι διοικούντες της έψαχναν ένα «ηλεκτροσόκ» προκειμένου να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις και να διεκδικήσει από τη νέα σεζόν την άνοδο στην Bundesliga. Το πλάνο ήταν αυτό να γίνει με τον Γιαννίκη στον πάγκο της, ο οποίος είχε δείξει και παλιότερα τα διαπιστευτήρια του, καθώς το 2016 εργαζόταν ως βοηθός προπονητή του Μάρκους Καουζίνσκι στην ομάδα.

Ο ίδιος ο 41χρονος προπονητής όμως απάντησε αρνητικά στην Ίνγκολσταντ, γιατί περίμενε εξελίξεις από το μέτωπο της ΑΕΚ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην έχει σίγουρη τη θέση του. Μετά τη «χυλόπιτα» του Γιαννίκη λοιπόν στη γερμανική ομάδα, ήρθε το τηλεφώνημα από την ΑΕΚ για να καθίσει στον πάγκο της και ο Ελληνο-γερμανός δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά απαντώντας θετικά στη διοίκηση των κιτρινόμαυρων.

Ο Γιαννίκης περίμενε την ευκαιρία αυτή, θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει ο «γάμος» και μετά από μία επιτυχημένη διετία στον ΠΑΣ Γιάννινα, έπεσε στα βαθιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ