Δίπλα στη Μυρτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία!

Δίπλα στη Μυρτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία!

Υπέροχη κίνηση από τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά»!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία προχώρησαν σε μία συγκινητική και υπέροχη κίνηση!

Συγκεκριμένα, οι συνδεσμίτες του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Αννόβερο πήραν την πρωτοβουλία και ανακοίνωσαν πως θα στηρίξουν υλικά και ηθικά τη Μυρτώ, που έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2012, μετά από βίαιη επίθεση Πακιστανού στην Πάρο.

Η νεαρή φίλη της ΑΕΚ θα νοσηλευτεί στη Γερμανία και το κόστος είναι υπέρογκο. Γι’ αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Η νοσηλεία της στην κλινική ΙΝΙ μπορούμε να πούμε πως είναι επιτυχία να την δεχθούν και οι ελπίδες αναζωπυρώνονται για βελτίωση, τα έξοδα όμως είναι δυσβάσταχτα για μια μάνα που θα είναι μήνες δίπλα στο κορίτσι της.

Ο Σύνδεσμός μας σε τέτοια περιστατικά δεν μπορεί να μείνει άπραγος. Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν έτσι ώστε να πάρουμε πάνω μας ένα βάρος από την Μυρτώ και την μητέρα της, το οικονομικό βάρος.

Το κορίτσι αυτό έρχεται στην πόλη που ζούμε και ας την κάνουμε να νοιώσει πως δεν είναι μόνη, είμαστε δίπλα της, μαζί της στον σκληρό αγώνα που θα δώσει. Από την στιγμή που συνέβη το γεγονός όλοι μας ακούμε στα ελληνικά ΜΜΕ την τραγική ιστορία της Μυρτώς, τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, συμπαράσταση δίπλα σε μια ψυχή από την Ελλάδα μας.

Σημείωση: το ποσό που θα στέλνετε στον λογαριασμό του συνδέσμου να έχει αιτιολογία «MYRTO Spende» ή μπορείτε να τα δίνετε στον σύνδεσμο σε ώρες λειτουργίας στην Διοίκηση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

PAOK FAN CLUB HANNOVER

IBAN : DE46250700240548826700

BIC: DEUTDEDBHAN

Αιτιολογια/ Verwendungszweck: MYRTO Spende

Με εκτίμηση

ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ