Παναθηναϊκός – Γλιτώνει το χειρουργείο ο Μακέντα

Παναθηναϊκός – Γλιτώνει το χειρουργείο ο Μακέντα

O Φεντερίκο Μακέντα προς το παρόν θα γλιτώσει το χειρουργείο, συντηρητική αποκατάσταση με ειδικές ενέσεις, ενώ από εβδομάδα μπαίνει στις προπονήσεις.

Ο Φεντερίκο Μακέντα θα γλιτώσει προς το παρόν το χειρουργείο και θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες μία συντηρητική αποκατάσταση με ειδικές ενέσεις στο σημείο του πόνου.

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού εδώ και πέντε μήνες περίπου ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο που του δημιουργεί έντονο πόνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον Φεντερίκο Μακέντα ώστε να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα το ταχύτερο δυνατό.

Προς το παρόν επιλέχθηκε ο δρόμος της συντηρητικής αποκατάστασης με ειδικές ενέσεις προκειμένου να μειωθεί αρκετά ο πόνος εννοώ για την ώρα απορρίφθηκε η λύση του χειρουργείου. Αν έμπαινε στο χειρουργείο αυτή τη στιγμή ο Ιταλός επιθετικός θα έμενε εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες και θα επέστρεφε από την καινούργια χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ